Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  hotel & brasserie Katoen verkoopt zuiver water ...

hotel & brasserie Katoen verkoopt zuiver water t.b.v. Water for Everyone

hotel & brasserie Katoen verkoopt zuiver water t.b.v. Water for Everyone

    Geweldige sponsoractie van hotel & brasserie Katoen

Katoen heeft vers gefilterd water en wil dus hier een goed doel aanhangen en hebben daar Water for Everyone voor uitgekozen!
De volgende tekst gaan ze in hun boekje zetten;

Katoen’s water is vers gefilterd water uit de tap, net zo zuiver als bronwater en wordt ijskoud geserveerd.
Katoen is op deze wijze donateur van stichting Water for Everyone, Met de verkoop van Katoen’s water steunen zij waterprojecten over de hele wereld.

OVER HOTEL EN BRASSERIE KATOEN    (bron www.katoengoes.nl)

Katoen is een hotel en brasserie in Goes, Zeeland, aan het Bleekveld. In het verleden bleekten hier de vrouwen van Goes lakens en witte kleding in de zon. Dit was een inspiratie voor de naam Katoen. In de brasserie komt het thema ‘katoen’ op een moderne manier terug in de aankleding en materiaalkeuze.

HOTEL IN GOES, ZEELAND

Hotel Katoen is gevestigd in het centrum van Goes, het hart van Zeeland. Het hotel heeft 23 tweepersoonskamers, 15 comfort kamers, 6 superieur kamers, 1 juniorsuite en 1 suite. Het hotelgedeelte van Katoen is gevestigd in een monumentaal pand. In de hotelkamers is dan ook het oude karakter van het pand terug te vinden. Het hotel is voorzien van een spa met Finse sauna, stoomcabine, jacuzzi en regendouche. Dit maakt uw vakantie in Zeeland of zakenreis naar Goes zeer comfortabel.

UIT ETEN IN DE BRASSERIE

Alle gasten kunnen terecht in de brasserie voor een lunch of diner. De brasserie heeft een groot buitenterras met terrasverwarming en gezellige sfeerhaarden. De brasserie kenmerkt zich door eigenzinnige basisgerechten en verrassende hoofdgerechten.

RON DIEPHOUT

Katoen staat onder leiding van Ron Diephout. Ron heeft zich in het verleden in de keukens van diverse Zeeuwse toprestaurants laten opleiden. De laatste jaren heeft hij in Antwerpen bij een grote groep restaurants, waaronder het bekende ‘Brasserie Appelmans’, leidinggegeven in de keuken. Nu is hij terug naar zijn roots in Goes. En wel met een hotel en brasserie volgens een eigenzinnig concept.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."