Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuwe praktijk lokalen ingericht voor ARSchool...

Nieuwe praktijk lokalen ingericht voor ARSchool Sumbawanga

Onderwijs is het machtigste wapen tegen armoede. (citaat Nelson Mandela). In Sumbawanga Tanzania staat de African Rainbow School. Deze school wil hun leerlingen graag meer praktijk onderwijs geven. Niet alleen uit oude boekjes maar ook in nieuwe praktijk ruimten. Het lokaal op de foto wordt op dit moment omgebouwd tot laboratorium. Dit gebeurt door de Duitse Hernnhütter organisatie die de school al jaren ondersteunt. De technische school in nabijheid maakt het meubilair. We gaan volgend jaar de school voorzien van leermiddelen in deze praktijkruimten. Spullen voor Biologie, Scheikunde en Natuurkunde zullen in April worden verscheept. In de zomer 2020 worden de spullen geintroduceerd voor de leerlingen. We hopen dat op deze manier de leerlingen enthousiast worden om door te leren na de middelbare school. Onderwijs is de sleutel naar vooruitgang.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."