Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Peter Rus versterkt bestuur Water for Everyone

Peter Rus versterkt bestuur Water for Everyone

Peter Rus versterkt bestuur Water for Everyone

Peter Rus, is met ingang van 1 oktober j.l toegetreden tot het bestuur van Water for Everyone. Peter wil zich graag inzetten voor het realiseren van de doelstellingen van de stichting. Peter geeft leiding aan zijn bedrijf "Taal en Digitaal" die tevens de stichting Water for Everyone steunt door o.a. het ontwerp van deze website te verzorgen.

Peter is al vanaf zijn middelbare schooltijd in de weer met teksten. Hij brengt in zijn tienerjaren zelfs een eigen blad uit. Toch ontdekt hij zijn roeping wat laat. Eerst doet hij de MTS Weg- en waterbouw. Pas op zijn 25e kiest hij voor het vak van journalist. Hij studeert journalistiek in Kampen en Zwolle.

Daarna werkt hij als freelance journalist voor diverse regionale bladen en vakbladen. Vanaf 1994 is hij persvoorlichter en redacteur bij het CNV. Medio 2001 verzet hij de bakens en ontdekt de mogelijkheden en onmogelijkheden van communicatie via het wereldwijde web als webmaster.

Tegelijk blijft hij ervan overtuigd dat het gedrukte woord een krachtig middel blijft om doelgroepen te bereiken. Hij combineert de vaste baan van webmaster dan ook met die van freelance journalist. In de herfst van 2006 gaat hij helemaal voor Taal & Digitaal.

 

Naast schrijver, begeleider van projecten en plannenmaker, is Peter getrouwd en vader van drie zonen. Verder speelt hij basgitaar in Praiseband Colours en vermoeit hij zijn collega’s elke dag met zijn - maar matige - vorderingen als hardloper. Peter is optimistisch van aard. Zit een project wat tegen, dan zegt hij: “En toch, de blauwe lucht gaat winnen.”

Peter is een welkome aanvulling in het bestuur van Water for Everyone!!

 

 

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."