Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Purifiers  /  WaterPurifiers - Waterzuiveringen

WaterPurifiers - Waterzuiveringen

Welke Purifier is geschikt voor uw doel?

Het vuile water dat gezuiverd dient te worden tot drinkwater is overal ter wereld zeer divers van samenstelling. Soms is het smeltwater van een berg, soms stilstaand water uit een meer. Het ene water is reeds vrij schoon en het andere staat dagelijks bloot aan lozingen van faecalien of andere ongewenste verontreinigingen. Ook wordt vaak grondwater uit een put gebruikt om te drinken en is het aan te bevelen dit voor gebruik eerst te zuiveren.

Water dat besmet is met ziekteverwekkende bacterien zorgt dagelijks nog voor heel veel kinderslachtoffers. Dagelijks sterven ongeveer 4000 kinderen onder de 5 jaar aan de gevolgen van slecht, ziekmakend drinkwater.

Mocht u binnen een bestaand ontwikkelingshulp project behoefte hebben aan kennis op het gebied van water dan staan we voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Neem in dat geval contact op via het contactformulier.

In elk geval dienen we samen enkele gegevens van het vuile water te bekijken alvorens te beslissen welk type WaterPurifier het beste zal werken voor uw casus.

Samen met u maken we een keuze uit een van bovenstaande WaterPurifiers. Neem gerust contact op met Water for Everyone voor een goed plan van aanpak.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."