Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Water Laboratorium op nieuw VTC te Sanya Juu, T...

Water Laboratorium op nieuw VTC te Sanya Juu, Tanzania

Er ligt een plan op tafel om op de nieuw te bouwen VTC te Sanya Juu  een bescheiden waterlaboratorium te bouwen waar jonge leerlingen kunnen gaan leren hoe je de kwaliteit van water kunt meten en beoordelen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan drinkwater zuivering en de techniek van pompen en leidingen.

Op dit moment wordt het onderwijs programma in kaart gebracht en zijn de eerste lab hulpmiddelen verzameld om opgestuurd te worden vanuit Nederland naar Tanzania. OPNIEUW te Buitenpost heeft reeds toegezegd het meubilair voor het lab ter beschikking te stellen. Op het kaartje hier onder is te zien waar de school wordt gebouwd.

1 Juni a.s. wordt een 20 ft container geladen met spullen voor het boren naar grondwater en de bovengenoemde spullen kunnen tevens mee in deze vracht. Zie ook het bericht hier onder.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."