Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  AWIZON zonnepanelen op onze Waterschool in Haiti!!

AWIZON zonnepanelen op onze Waterschool in Haiti!!

AWIZON zonnepanelen op onze Waterschool in Haiti!! Vergroot afbeelding

Afgelopen week zijn de eerste 3 van 6 zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van electriciteit voor onze Waterschool in Bon Repos Haiti. Sponsoring van AWIZON maakt dit mogelijk. Heel veel dank aan Johan Bakker, directeur van dit bedrijf.

Vorig jaar werd AWIZON  uit Surhuisterveen ingeschakeld om de noodstroomvoorziening van de school te verzorgen. Er is op Haiti maar een paar uur per dag electriciteit van het net en dan ook maar alleen overdag en omdat we op school en het bijbehorende laboratorium dag en nacht electriciteit moeten hebben is noodstroom nodig. s Nachts is het nodig een paar spaarlampen te laten branden voor de beveiliging en voor de koeling van watermonsters voor het laboratorium. Johan Bakker, directeur/eigenaar van AWIZON verastte ons met een donatie van maar liefst 6 panelen met elk een vermogen van 350 pW en hiermee kunnen we overdag accu's laden voor gebruik in de periode zonder electriciteit vanuit het net. In september zijn ze verscheept naar de haven van Port au Prince.

De panelen zijn goed beveiligd tegen diefstal door ze in een ijzeren frame op te sluiten hetgeen aan het dak is bevestigd.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."