Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Actie PKN Westergeest/Triemen/Oudwoude levert 3...

Actie PKN Westergeest/Triemen/Oudwoude levert 3500 Euro!!

Actie PKN Westergeest/Triemen/Oudwoude levert 3500 Euro!!

De leden van de PKN kerk van Westergeest Triemen en Oudwoude hebben het afgelopen kerkseizoen keihard actie gevoerd voor het Rwanda project van Water for Everyone.
Het project Kagarama in Rwanda vraagt om schoon drinkwater en hiervoor hebben de jongeren en ouderen het afgelopen seizoen  verschrikkelijk hun best  gedaan middes allerlei ludieke actie's. Fleseen verzamelen, Poeisz verzamelkaarten, droge worsten, kaarsen en bijv de verkoop van door de jeugd zelfgemaakte kaarten.

Gisteren werd in een slotbijeenkomst van het seizoen de opbrengst bekend gemaakt door Jan Willem Prins namens de PKN gemeente. Hij overhandigde op de bekende Gaston manier een cheque met maar liefst 35oo Euro aan Leo Groendijk, namens Water for Everyone  en Jan Postma van de samenwerkende stichting Multimodus.

In de zomer zal het project worden aangevangen. de voorbereidende werkzaamheden zijn reeds afgerond en de schep kan de grond in. Er zullen een aantal watertanks en een distributienetwerk worden aangelegd om bronwater naar het dorp te brengen en naar de Dispensary van het 1600 inwoners tellende dorpje Kagarama.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."