Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Watertappunten in oost Kilangala, Tanzania

Watertappunten in oost Kilangala, Tanzania

Afgelopen jaar is gewerkt  aan de aanleg van een tweede waterleiding voor Kilangala in Tanzania. De watervoorziening in het kleine dorpje was te krap en er is nu een extra waterleiding naar het oosten van het uitgestrekte dorpje aangelegd. Een nieuwe waterbron is gevonden en het water wordt boven aan een heuvel opgevangen in een eerste bezinktank. Deze is aangesloten op de leiding en in het dorp komt een extra watertank met tappunten waar bewoners hun drinkwater kunnen halen. Een hele vooruitgang voor de mensen in het dorp. De nieuwe tanks zijn klaar en het geheel is op 12 Juni 2022 in gebruik genomen door de voorzitter van WfE. Zie  ook waterforeveryone.nl/actueel bij het bericht over dit project.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."