Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws

Nieuws

Waterproefjes in Scharnegoutum voor project Hati

Waterproefjes in Scharnegoutum voor project Hati

31 mei 2014 12:22 uur

Jan en Sander deden onlangs een leuke schoolactiviteit op de Basisschool te Scharnegoutum. Voor een verslag klik hier  .

Sponsorloop CBS

Sponsorloop CBS

26 apr 2014 12:01 uur

Op 24 April werd in Burum een sponsorloop gehouden door de kinderen van groep 3 t/m 8 van Christelijke Basisschool Op de Hoogte voor projecten van Water for Everyone.

"De 40 jarige mevrouw Mahmoud uit Haiti was speciaal overgekomen om haar drinkwater aan de directeur te schenken."

De opbrengst van de loop is nog niet bekend gemaakt maar de organisatie spreekt van een groot succes. Bij deze worden alle kinderen en sponsoren hartelijk bedankt voor hun sportieve inzet.

Bekijk de foto's
Filmpje gemaakt door Feenstra Media Groep

Filmpje gemaakt door Feenstra Media Groep

8 jan 2014 20:28 uur

Als item voor Serious Request is vlak voor kerst in heel korte tijd een leuk item gemaakt door Feenstra Media Groep over een deel van het werk van Water for Everyone. Men heeft dit n het geheel op non profit basis willen verzorgen. Volg de volgende link op youtube.  http://www.youtube.com/watch?v=I_XdxK9Ne0U

Dank aan Frans Adema van Feenstra Media Groep.

Derde cursus school op Haiti in volle gang

Derde cursus school op Haiti in volle gang

3 nov 2013 19:38 uur

Afgelopen najaar is de derde cursus die jonge Haitianen op leidt tot waterdeskundige weer van start gegaan. Sander Buisman heeft de eerste 5 weken les gegeven en Leo Groendijk kwam gisteren weer terug na een verblijf van 2 weken waarbij hij les heeft gegeven in waterzuivering, waterkwaliteit, pompen en tanks en het opzetten van een eigen bedrijfje voor de verkoop van water in de buitenwijken van de grote stad Port au Prince. Ook werden diverse nieuwe waterbronnen bemonsterd en beoordeeld op kwaliteit. Op de foto en bron bij het project van Rene en Marianne Lako, die in de buurt van Gressier namens Hope Force zich bekommeren om de lokale bevolking.

Afmitech en Water for Everyone werken meer samen

Afmitech en Water for Everyone werken meer samen

5 okt 2013 16:24 uur

Het bedrijf Afmitech te Joure en Water for Everyone werken samen als het gaat om schoon drinkwater en sanitatie in ontwikkelingslanden. Afmitech is o.a. leverancier van kleinschalige afvalwaterzuiveringsinstallaties in Nederland, Belgie en Roemenie. Tevens ontwikkelden ze een kleine afvalwaterzuivering die ingezet kunnen worden bij hulpprojecten. Daarnaast zijn ze sinds kort dealer van de Naiade, een in Nl ontwikkelde kleine drinkwaterinstallatie. Water for Everyone richt zich niet zozee op verkoop maar meer op de nodige training en scholing en inzet van kleine drinkwaterzuiveringen.

Door de samenwerking kunnen projecten breder aangepakt worden waarbij drink- en afvalwater problemen integraal worden aangepakt.

pagina 7 van 16

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."