Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Januari 2011 - start bouw Waterschool Haiti

Januari 2011 - start bouw Waterschool Haiti

Januari 2011 - start bouw Waterschool Haiti

Eind Januari 2011 gaan Leo Groendijk van Water for Everyone en Johan Hoogsteen van stichting Haiti Project naar Port au Prince, vergezeld door Jan Joling, die er twee jaar als projectleider voor de waterschoool gaat werken. Joling werkt mee als vrijwilliger voor dit specifieke project.

RABO Nederland steunt het project en maakt de inrichting en projectleiding mogelijk. Bouwbedrijf Veerhuis uit Volendam gaat, als alles rond is, een gebouw en enkele woonverblijven bouwen die orkaan en aardbevingbestendig zijn.Stichting Haiti Project uit Assen maakt de bouw financieel mogelijk. De kennis op het gebied van waterzuivering wordt ingebracht door Water for Everyone.

Er zal hoogstwaarschijnlijk in April 2011 worden gestart met de bouw en inrichting van de Waterschool waarna de eerste leerlingen van de school OPEPB hun training zullen gaan krijgen op het gebied van waterverontreiniging, waterzuivering, bouw en het onderhouden van kleinschalige waterzuiveringsapparatuur.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."