Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Jan werd 50 en gaf een feest in Warten ........

Jan werd 50 en gaf een feest in Warten ........

Jan werd 50 jaar en gaf een knalfeest in Warten: ruim 1800 Euro voor waterfilters!!!

In het weekend van koninginnedag dit jaar hield Jan met zijn gezin en vrienden, familie en kennissen een knalfeest in Warten. Jan was 50 jaar geworden. De gasten was gevraagd deze keer geen bloemen, drank of andere cadeaus mee te nemen maar om een kleine waterzuivering te sponsoren voor een bedrag van 15 Euro per stuk. Via Water for Everyone komen de zuiveringen op een aantal locaties terecht waar schoon drinkwater schaars of niet voorhanden is. Gezinnen kunnen op deze manier met de mini zuivering een 20 - 25 liter schoon drinkwater produceren.

Een fantastisch idee van Jan en het resultaat mag er zijn. Maar liefst 1800 Euro werd bijeengebracht op het feest en dit houdt in dat we binnenkort meer dan 120 gezinnen blij kunnen maken met een eenvoudige manier om zelf schoon drinkwater te produceren. Men hoeft het water bijvoorbeeld niet meer te koken wat heel veel brandstof en tijd scheelt.

Op korte termijn gaan we als WfE samen met Jan bepalen waar de zuiveringen zullen worden geplaatst. Met het inzamelen van geld voor de zuivering alleen zijn we er overigens niet. Bewustwording, voorlichting en een goede begeleiding zijn essentieel voor succesvol gebruik van de mini zuiveringen. Daarom wordt er in overleg met lokale NGO's een goede planning gemaakt. Dat kost tijd en we zullen u op de hoogte houden van de voortgang van het "jan project"

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."