Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Haiti, 1 jaar na de aardbeving.

Haiti, 1 jaar na de aardbeving.

Haiti, 1 jaar na de aardbeving.

Eind Januari is er een bezoek gebracht aan Haiti door Water for Everyone en stichting Haiti project uit Assen om een aantal zaken te behandelen. Er is een bezoek gebracht aan een aantal locaties waar vorig jaar Februari een 8 tal WaterPurifiers zijn gebracht en daarnaast zijn er afspraken gemaakt met nieuwe eigenaren van de tweede zending waterzuiveringen, die vorig jaar in zijn geheel zijn geschonken door de gemeente Leeuwarden.

Zoals eerder is gemeld is de tweede partij met 9 WaterPurifiers bijna een half jaar onderweg geweest om door de douane te komen in de hoofdstad Port au Prince. Eindelijk zijn ze in December vrijgekomen en naar het bergdorp Kenskoff getransporteerd. Van daaruit hebben we ze afgehaald en in het distributiecentrum van ENAM gebracht. Van hieruit worden ze de komende tijd geinstalleerd door opgeleide monteurs van de ENAM school.

Een tweede belangrijke taak was het definitief vast stellen van de locatie voor de nieuw te bouwen Waterschool in Port au Prince. Het overleg stond in het teken van planning, doornemen faciliteiten en het bespreken van de verdere samenwerking tussen de Nederlandse en Haitiaanse partners.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
p/a Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum.

Water for Everyone is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

KvK 01179199   

RSIN 8221.90.394   

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets. 

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."