Schoon drinkwater, een recht voor iedereen!
Je bent hier:  Home  /  Purifiers  /  WaterPurifier - 2500UV

WaterPurifier 2500UV 9500,00

De WaterPurifier 2500UV is een systeem dat maar liefst zo'n 2500 - 3000 liter drinkwater per uur kan leveren. Het systeem wordt geproduceerd door de firma Waterpurfier en wordt volledig klantspecifiek afgeleverd.

De unit werkt middels membraanfiltratie in combinatie met Ultra Violet desinfectie. Deze combinatie is in staat de grote hoeveelheid water te leveren middels een 3 kW aggregaat voor energievoorziening. Het aggregaat draait op benzine.

WaterPurifier  RO-5

WaterPurifier RO-5

De RO-5 is een Purifier die schadelijke of ongewenste opgeloste zouten kan verwijderen. Fluor, Arseen, Kwik of Cadmium etc. Ook kan brak water worden ontzout.

De zuivering maakt gebruik van omgekeerde osmose membranen. Het te behandelen water wordt met een druk van rond de 10 bar door een membraanfilter geperst. Het energieverbruik ligt rond de 550 Watt.

Donateur worden?

U kunt eenvoudig donateur worden van Water for Everyone.

Er zijn diverse manieren om uw steun te geven aan het verwezenlijken van ons doel!

Via IDEAL online snel en gemakkelijk een gift geven.

 

Water for Everyone is een door de belastingdienst erkende ANBI. (algemeen nut beogende instelling)

Hiermee zijn bijv uw giften of donaties fiscaal aftrekbaar.  (erkend m.i.v. 1 jan 2011).  Een Overeenkomst Periodieke gift in geld formulier is hier te downloaden.

Water for Everyone wil principieel geen CBF keurmerk dragen vanwege de kosten die dit van onze kas vraagt. (250 Euro) We besteden dit door u aan ons gedoneerde geld liever aan de uitvoering voor ons doel.

Adres & contactgegevens

Stichting Water for Everyone
Cantecleer 51
9291 AR Kollum, Nederland
Tel: +31 (0) 511 452766 / +31 (0)58 2846215  

e mail: info@waterforeveryone.nl

Voor giften: ING bank: NL13INGB0004251296 t.n.v. Stichting Water for Everyone te Kollum

Contactformulier

Leo Groendijk
initiatiefnemer van Stichting Water for Everyone

 "de kennis en ervaring uit je dagelijkse werk mogen gebruiken voor een stichting als deze is voor mij persoonlijk een zeer waardevol iets.

Een prachtig mooi gezegde van de Chinese wijsgeer Ziao Ling was en is: "Geef een man een vis en je voedt hem voor een dag. Leer hem vissen en je voedt hem zijn leven lang."